Kachel Centrum Twente

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Voor pakketten die binnen Nederlandse grenzen blijven, geldt een levertijd van 4 tot 7  werkdagen. In 90% van de bestellingen leveren wij al binnen 3 werkdagen aan huis. Dit is echter geen garantie, wij doen onze uiterste best om je pakket zo snel mogelijk bij je te bezorgen. De bezorging wordt verzorgd door PostNL voor pakketten tot 30 kilo.

Voor zwaardere pakketten(pallet pakketten) wordt Zwerus transport ingeschakeld.

Zwerus Transport, spoorstraat 26/B, 8271RH, IJsselmuiden. 
Telefoonnumer:
038 333 3420

Bij Kachel centrum Twente betaald u altijd veilig. Onze website beschikt over een SSL-certificaat en al uw betalingen worden op een beveiligde server gedaan. Zo weet u zeker dat al uw gegevens veilig zijn. Bij ons kunt u betalen met Ideal.

De goederen kunnen ook bij ons worden opgehaald in het magazijn/showroom.

Kachel Centrum Twente
Tijgaardenstraat 44
7572AH    Oldenzaal

Graag vooraf contact opnemen wanneer u de goederen zou willen ophalen.

Denkt u u bij het ophalen van een kachel aan een aanhanger of een bestelbusje. De kachel dient recht op vervoerd te worden.

U hebt 14 dagen om aan te geven dat u iets wilt retourneren. Als u meerdere artikelen in één keer besteld, dan begint dit termijn te lopen nadat u het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat u hebt aangegeven uw artikel te willen retourneren, moet u het binnen 14 dagen versturen of bij ons terugbrengen. De goederen moeten in de originele verpakking worden teruggebracht.

Beschadigde goederen
Zichtbare schade aan de goederen, ook transportschade, moet onmiddellijk aan de chauffeur en aan de verkoper worden gemeld. U kunt dit doen via e-mail of telefoon, uiterlijk binnen 24 uur na levering. Na deze periode zijn alle rechten voor garantie op zichtbare  gebreken uitgesloten.

Het kan voorkomen dat u bij de installatie van uw schoorsteen een aantal onderdelen niet nodig heeft en/of al in gebruik had. Deze onderdelen kan u naar ons terugbrengen en daar krijgt u uw geld voor terug. Zo blijven de onderdelen niet bij u in de schuur liggen en kunnen wij deze weer gebruiken. De goederen moeten in de originele verpakking worden teruggebracht.

Beschadigde goederen
Beschadigde goederen kunnen wij alleen in overleg terugnemen. Dit hangt af van de schade aan het product. 

0
WhatsApp chat